Pasta Toscana
A mi titkos összetevőnk?
TOSZKÁNA.
Minden Toszkánából és vidékéről indul: itt, különösen Grosseto, Arezzo és Siena tartományokban termesztenek prémium minőségű kemény búzát a tésztáink előállításához. A termék nyomon követhetősége a szántóföldtől az asztalig garantált. Munkatársaink és beszállítóink nap mint nap hozzájárulnak ahhoz, hogy a legjobb minőségű terméket készítsünk, és segítsenek bennünket, hogy a földünk javát tegyük az asztalra.
Pastificio Fabianelli megérzése és folyamatos kutatása nyomán született tésztánk nemcsak kiváló érzékszervi tulajdonságokkal rendelkezik, de segít megőrizni egészségünket az emésztési folyamatok elősegítésével és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Kiváló minőségű kemény búzát használunk, amely olasz és toszkán gazdálkodók minősített ellátási láncától származik, és a területünkről származó tiszta vizet, hogy olyan terméket kínáljunk, amely tiszteletben tartja az embert és a környezetet.