Szeretnénk ha tudnátok, hogy miért gondoljuk így:
A Bonfissuto család kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, tiszteletben tartja a gazdag szicíliai kultúrát és ez lehetővé teszi, hogy egyedi cukrász remekműveket hozzanak létre.
Mi kell egy jó Colomba ("Galamb") sütemény tésztához?
Mindössze 8 minőségi alapanyag és magas szakértelem biztosítja a tészta könnyű, lágy, levegős textúráját. Ha jó minőségű Colombát szeretnél fogyasztani, akkor az összetevők listája rövid. Ha ennél többet látsz az összetételnél, akkor az már egy más minőségi kategóriát takar.
Tudtad?
A Bonfissuto Cég karácsonyi pisztáciás panettone-ja kiérdemelte a "Gambero Rosso 2025"-ös díjat, ami az élelmiszeripar "Michelin díja".
Ki nem szeretne egy ilyen pisztáciás Colombát (https://rukkolabudapest.hu/pisztacias-colomba-1kg-200g-pisztacias-krem) megkóstolni?
6 érv, amiért azt gondoljuk, hogy a legjobb céget képviseljük a Panettone/Colomba kategóriába:
1 Erősítik a szicíliai kulináris örökséget
2 Olyan kézműves technikát alkalmaznak, ami lehetővé teszi ezt a csodálatos könnyed tészta megalkotását
3 Helyi alapanyagokkal dolgoznak, mint a friss tojás, vaj, természetes kovász és a nem elhanyagolható minőségi liszt
4 Ahhoz, hogy minél egészségesebb legyen a termék több mézet használnak és csökkentik a cukor használatot
5 Lassú és természetes módon kelesztenek
6 Kerülik a mesterséges aromákat, helyette természetes alapanyagok, fűszerek kerülnek felhasználásra.
A nagy húsvéti készülődésben a hölgyekre esik majdnem minden előkészület. Egy húsvéti torta helyett (https://rukkolabudapest.hu/husvetra-torta-helyett) akár egy Colomba is kerülhet újdonságként az asztalra! Te mit gondolsz?
Tarts Velünk és terjesszük együtt az "igét" :-)! Mert..megéri JÓT ENNI!
Tekintsd meg HÚSVÉTI Colomba kalács kínálatunkat !
https://rukkolabudapest.hu/husvetra-torta-helyett