Kategória
7 év a belváros szívében – mit tanultunk a valódi versenyről?
Hét év. Ennyi idő telt el azóta, hogy átvettük és újraálmodtuk a Rukkolát. Egy apró, salátabárként indultunk a Kálvin tér közelében – ma pedig egy közösség részei vagyunk, ahol vendégeink nemcsak ebédelni jönnek, hanem feltöltődni is a mediterrán légkörben.
Sok minden változott azóta. A belváros vendéglátói térképe az elmúlt években gyökeresen átalakult. Ma már ott, ahol egykor néhány szereplő kínált egészségtudatos étkezést, gombamód nőttek ki az új helyek – sokszor nem alternatívát kínálva, hanem árversenyt generálva.
"Al dente?" Igen, AL DENTE!
"Tudtad, hogy a tésztád főzési módja nemcsak az ízét, hanem az egészségedet is befolyásolja?
Az al dente nemcsak egy olasz kifejezés, hanem egy életérzés – és egy egészségesebb választás!"
Mi fán terem a "Colomba" húsvéti kalács?
A "Colomba" nem más mint a karácsonyi panettone galamb formában. Ez egy olyan különleges könnyed kalács tészta, amit otthoni körülmények között macerás elkészíteni, ha ugyan olyan levegős, lágy illatos tésztát szerenénk mint amilyen a szicíliai Bonfissuto cukrászat alkotása!
Extra szűz nyers olívaolaj, a folyékony orvosság?
A mediterrán diéta és étrend nélkülözhetetlen alapanyaga.